Tiktok Keşfete Nasıl Düşülür İşte Taktikleri

İnsanlar tarafından son zamanların en dikkat çeken uygulamalarından biri olan Tiktok'da popüler olmak için tiktok keşfete nasıl düşülür gibi sorular oldukça sık bir şekilde sorulmaktadır. Öncelikle nasıl keşfete düşerim diye düşünüyorsanız doğal yöntemlerle ve kalıcı bir kitle edinmeniz gerekmektedir. Peki bunu nasıl başarabilirsiniz? 

Kendi çabalarınızla organik bir şekilde tiktokta yükselerek videolarınızın keşete düşmesini istiyorsanız işte size işinize çok yarayacak tüyolar.


  Tiktok Takipçinizi Artırmak Keşfet İçin Önemlidir

 Keşfete düşmek için en önemli unsurlardan birisi takipçi sayınızdır. Bu nedenle ilk önce herkesin ilgisini çekebilecek farklı bir kullanıcı adı kullanmalısınız. Çünkü seçtiğiniz kullanıcı isimleri ne kadar dikkat çekici olursa insanların hafızalarında da o kadar yer edinmenizi sağlayacaktır. Çektiğiniz tiktok videolarını kullandığınız diğer sosyal medya uygulamalarından yayınlamalısınız. Böylelikle güçlü bir etkileşimle birlikte insanlar sizi yavaş yavaş tanımaya başlayacaklardır.


  En Beğenilen Videoları Kendi Tarzınızla Yorumlayabilirsiniz

En çok beğenilen videolardan biri de dublaj yaparak kendinizi videoya almaktadır. Seçtiğiniz bir şarkıyı ya da dizi, film repliklerini kendinize özgün bir tavırla sergileyebilirsiniz. Bu tarz videolar çok beğenildiği için takipçi sayınızda bir artış olacaktır. Takip edeni takip etmek sizin takipçi olarak büyümenizi sağlayacaktır. Takip ettiğiniz kişilerin ürettiği içerikler sizin de hayal gücünüze katkı sağlayacaktır.


  Sürekli Aynı Şeyleri Tekrarlamak Popülerliğinizi Olumsuz Etkilemektedir

Hep aynı tarzda videolar denememelisiniz. Değişikliklere açık olup her kesime hitap edebilmeyi sağlayabilirsiniz. Genç kullanıcılar tarafından sorulan tiktok'ta fenomen nasıl olunur gibi sorular bir hayli fazladır. Fenomen olabilmek için popülerliğinizin artması gerekmektedir. Bu nedenle günümüzde en çok konuşulan gündemleri takip ederek ona uygun içerikler üretmeniz gerekmektedir. Böylelikle tiktok'ta fenomen nasıl olunur sorusunun cevabına adım adım yaklaşmış olabilirsiniz.


  Tiktokta Aktif Olarak İçerik Üretebilmek Oldukça Önemli Bir Durumdur
 

Aynı zamanda sürekli aktif kalarak takipçileriniz tarafından unutulma gibi durumların yaşanmamasını sağlamalısınız. Çünkü sizi takip eden kişiler herhangi bir video paylaşmayan ve ayda yılda bir içerik paylaşan profiller görmek istemeyeceklerdir. Bu durum da sizin beğeni ve yorum sayınızı olumsuz etkileyecektir. O nedenle tiktok'ta fenomen nasıl olunur diye düşünüyorsanız takipçilerinizle aranızda bir bağ kurmalısınız.


 Güncel Etiketler Ve Videolar Takip Edilmeli

Bu durum sizin beğeni ve takipçi sayınızın yükselişe geçmesine neden olacaktır. Bir video kaydederken içeriğini belirlemeniz ve uygun ölçümleri yapmanız gerekmektedir. Bunun için ana sayfadaki popüler gönderileri görebilir ve oradan fikir edinebilirsiniz. Daha önce hiç kimsenin kaydetmediği videolar kaydederek takipçi çekebilir ve böylelikle de tiktok keşfete nasıl düşülür gibi sorularınıza cevap alabilirsiniz. Tiktoktaki etiketler takipçi kazanıp popüler bir hesap haline gelebilmeniz açısından büyük önem taşımaktadır.


Bu Öneriler İle Kendinizi Bir Anda Keşfet Üzerinde Görebilirsiniz

  Aynı zamanda da tiktok keşfete nasıl düşülür gibi çeşitli düşünceleriniz için bir yol gösterici olacaktır. Çünkü güncellenen etiketleri takip edip ona uygun içerikler üretildiği zaman keşfet kısmına düşme şansınız artmaktadır. Daha popüler olan arkadaşlarınızla düet yapabilirsiniz. Böylelikle birlikte düet yaptığınız kişinin takipçilerinin bir kısmının size gelmesini sağlayabilirsiniz. Diğer bir tiktok keşfete nasıl düşülür sorusunun cevabı ise çok fazla amatör takılmamak olacaktır.


 Takipçileriniz İle Aranızda Size Özel Bir Bağ Kurabilirsiniz 

Hep aynı şeyler paylaşmanız takipçilerinizin sıkılmasına neden olmaktadır. Daha kaliteli videolar çekebilmek için arkadaşlarınızdan ya da alanında uzman kişilerden profesyonel teknik yardımlar alabilirsiniz. Aynı zamanda da sürekli başkalarından gördüğünüz içerikleri taklit etmek sizi takip eden kişiler tarafından çektiğiniz içeriklerin rutin bulunmasına neden olabilmektedir. Bu durumda da takipçilerinizde kayıplar yaşanmasına neden olabilmektedir.

Bu yazımızda Tiktok'ta nasıl ön plana çıkarak videolarımızı keşfete düşürürüz vede tiktok profilimizi nasıl önerilenlerde çıkmasını sağlarız gibi konulardan bahsettik. Daha fazlası için diğer blog yazılarımıza göz atınız.
 

Çok daha hızlı ve kolay bir şekilde keşfete düşmek isterseniz aşağıda bağlantıları verdiğimiz servislerden yararlanabilirsiniz.

3 Dakika Önce